Το πρώτο σάββατοκύριακο του Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το International Graffiti Festival: “Meeting of Styles – Athens 2013” στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ graffiti στον κόσμο, με παράδοση περισσότερων από 10 συνεχόμενων χρόνων “Meeting Of Styles” στο οποίο συμμετέχουν 40 καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Stigma Lab. Παράλληλα, οι καλύτεροι Έλληνες street artists, από τα σημαντικότερα graffiti crews, θα δημιουργήσουν και αυτοί τις δικές τους τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων.

Την ηχητική κάλυψη, την ηχοληψία και το backline των δύο σκηνών του Meeting of Styles 2013 ανάλαβε με μεγάλη χαρά η ομάδα του 101 Sound Studios. Αν και οι βροχές του Σαββάτου, όπως και ο πολύ δυνατός αέρας της Κυριακής δυσκόλεψαν την δουλειά μας, κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ αλλα και να ταρακουνήσουμε όλη την πόλη. Keep on groovin brothers!!

Διεθνές Φεστιβάλ Graffiti “Meeting Of Styles 2013” στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Μουσική!

Στην κεντρική σκηνή  του Meeting of Styles 2013 πραγματοποιήθηκαν Lives απο Hip-hop σχήματα όπως οι Ε13, Albatros & Pegasus, Omerta, En Route & DJ RawKuts και πολύ άλλοι

Break Dance!

Στην 2η σκηνή του του “Meeting Of Styles” 2013 πραγματοποιήθηκε  b-boy battle  που διεξήχθη ανάμεσα σε ελληνικές ομάδες b-boying (breakdance) ενω στα ενδιάμεσα διαλείμματα των battles εμφανίστηκαν γνωστοί  MCs της ελληνικής hip-hop σκηνής. Οι μουσικές επιλογές θα γίνονται από τον DJ RawKuts (Στίχοιμα, En Route, Omerta, UniVers) ενώ παρουσιαστής θα είναι ο βετεράνος πλέον Loyal-T.

Extra Happenings!

Τιμήθηκε η 30στή επέτειος της κυκλοφορίας της ταινίας “Wild Style” με αποσπασματική προβολή της (μόνο το musical μέρος – περίπου 47 λεπτά), ενώ στον χώρο του parking έξω από το Θέατρο δημιουργήθηκε ειδική πίστα BMX για dirt jumps

Φυσικά ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε παρα να έχει ελεύθερη είσοδο για όλους.

Διεθνές Φεστιβάλ Graffiti “Meeting Of Styles 2013” στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

 

Categories: Νέα

en_USEnglish