Η εταιρία που στέκεται δίπλα στον δημιουργό και τον καλλιτέχνη 

 Η BLB records έχει ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή δισκογραφίας τόσο σε φυσικούς φορείς ήχου όσο και σε ψηφιακές streaming πλατφόρμες. Επιπροσθέτως ασχολείται με την έκδοση, το merchandising, αλλα και την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Σε συνδυασμό με τις ηχογραφήσεις 101 Sound, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το επόμενο δισκογραφικό σας βήμα.Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παραγωγή δισκογραφίας

H BLB records αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου μουσικές παραγωγές, από το στάδιο της ενορχήστρωσης και της ηχογράφησης, μέχρι τη διανομή τους σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εκδόσεις

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του επόμενου βιβλίου σας. Είτε πρόκειται για ποιητική συλλογή, βιβλίο-cd, δοκίμιο, μυθιστόρημα ή παρτιτούρες, η BLB στέκεται δίπλα στον δημιουργό προσφέροντας στην έκδοσή του την αισθητική και ποιότητα που του αξίζει.

Τεχνική Υποστήριξη εκδηλώσεων

Από τη διοργάνωση μιας ημερίδας έως τη ζωντανή παρουσίαση ενός δίσκου, η BLB παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

elGreek