Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες για την καλλιτεχνική δραστηριότητα του Γιώργου Αβραμίδη και του Νίκου Παπαδάκη καθώς και για τη συνεργασία τους με αξιόλογους ανθρώπους της τέχνης.

2016

    Ο Γιώργος Αβραμίδης κάνει το sound design και ντύνει με τη μουσική του την μικρού μήκους ταινία “Love at first fight” του Κώστα Σκίφτα σε σενάριο του Γιάννη Ρουμπούλια.

2015

    Ο Γιώργος Αβραμίδης και ο Νίκος Παπαδάκης ηχογραφούν και παίζουν για το αλμπουμ “Mikis Theodorakis Compositions arranged by Aggelos Antonatos”, το οποίο περιέχει διασκευές του μουσικοσυνθέτη Αγγελου Αντωνάτου βασισμένες σε έργων του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη και κυκλοφορεί απο την FM Records.

2013

    Ο Γιώργος Αβραμίδης γράφει μουσική για τρείς σκηνές για την πρώτη ταινία επικής φαντασίας “Αδάμαστος: Τα χρονικά του δρακοφοίνικα” του Θανου Κερμιτσή. Η ταινία προβάλεται στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθηνών και κανει τρεις sold-out προβολές ενω απέσπασε δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου.

 2012

    Το 2012 ο Γιώργος Αβραμίδης μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη συνέθεσαν  το μουσικό θέμα της τελετής έναρξης του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕ-KWON-DO νέων που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ τον Ιούνιο του 2012. Στις ηχογραφήσεις συμμετείχε η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου ενώ στη ζωντανή εκτέλεση του εργου στην τελετή έναρξης συμμετείχε η χορωδία της XAN Νικαίας υπό την διεύθυνση του κ.Ανδρέα Πριονά.

2011

    Στα τέλη του 2011 το εξαιρετικό δίδυμο των Anima Corda ηχογράφησε στο 101 Sound Studios τη μουσική για το θεατρικό έργο “Το ξέφωτο”, το  οποίο ανέβηκε στις αρχές του 2012 στο θέατρο ΠΚ. Η μουσική περιέλαμβανε εκτός από τις μαγευτικές κιθάρες των Anima Corda, που αποτελούνται απο τον Γιώργο Μπεχλιβάνογλου και τον Μιχάλη Μπρούζο, τύμπανα, κοντραμπάσσο, καθώς και ένα τριο εγχόρδων τα οποία γράφτηκαν ζωντανά στους χώρους του στούντιο. Περισσότερες πληροφορίες για τους Anima Corda θα βρείτε στο https://www.facebook.com/pages/AnimaCorda/29872147906

2010

    Το 2010 ο Γιώργος Αβραμίδης σε συνεργασία με την συγραφέα Μαρία Αργυρίου επιμελείται τα Audio CD της Α’ και Β’ Δημοτικού για τα βιβλίο μουσικής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α και Β δημοτικού) καθώς είναι ειδικός συνεργάτης του Διδακτικού Πακέτου για τη Μουσική Α’ / Β’ (ΟΕΔΒ, 2010). Πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε αλλα και τα βιβλία, μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.primarymusic.gr/index.php/conferences-seminars/seminars/58-epimorfwsi-pe16-didaktiko-paketo-ab και εδώ http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-B104/83/674,2540/

 

 

elGreek