Γιώργος Αβραμίδης (Παραγωγός, Μουσικός)

    Είναι βραβευμένος με Χρυσό Δίσκο ενορχηστρωτής-συνθέτης και μηχανικός ήχου που γεννήθηκε στη Νίκαια το 1980. Είναι κάτοχος πτυχίου κλασσικού πιάνου με βαθμό άριστα παμψηφεί, και παίζει ηλεκτρική κιθάρα και τύμπανα. Σπούδασε Βιομηχανική Πληροφορική στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά και ασχολήθηκε με τον ήχο και την τεχνολογία μικροεπεξεργαστών. Εργάσθηκε ως μηχανικός ανάπτυξης μικρουπολογιστικών συστημάτων και λογισμικού στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Intracom S.A. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη μουσική παραγωγή ως ενορχηστρωτής και μηχανικός ήχου κυρίως σε τηλεοπτικές και δισκογραφικές παραγωγές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις κλπ.

Έχει συμμετάσχει σαν παραγωγός, ηχολήπτης ή μουσικός σε πάνω απο 30 επίσημες δισκογραφικές κυκλοφορίες. Ενδεικτικά έχει κάνει ενορχηστρώσεις, ηχοληψία και sound design για διαφημιστικά σποτ, τηλεοπτικές σειρές, όπως η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» (MEGA παραγωγή studio ΑΤΑ), «Ελλάς το Μεγαλείο σου» (ΑΝΤ1 παραγωγή ΚΑΠΑ studios), αλλά και για μεγάλες παραγωγές όπως η «Ναυμαχία της Ναυπάκτου (Battaglia di Lepanto)» τα έτη 2008-2009 οι οποίες καλύφθηκαν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και μεταδόθηκαν δορυφορικά σε όλο τον κόσμο . Υπήρξε ο βασικός μηχανικός ήχου των CD ήχου των νέων σχολικών βιβλίων μουσικής της Α’ και Β’ Δημοτικού καθώς είναι ειδικός συνεργάτης του “Διδακτικού Πακέτου για τη Μουσική Α’ / Β’ ” (ΟΕΔΒ, 2010). Έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλά σωματεία Ενόργανης, Ρυθμικής και Αεροβικής  γυμναστικής καθώς και με ομοσπονδακούς προπονητές πάνω σε ηχητικά μοντάζ ή πρωτότυπες μουσικές για χορογραφίες για ευρωπαϊκά meeting. Έχει επίσης επιμεληθεί τα ηχητικά μοντάζ της Εθνικής Ομαδας Ρυθμικής γυμναστικής για διεθνή meeting καθώς και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. .

Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σαν ενορχηστρωτής και ηχολήπτης στους δίσκους “Το αύριο θα μοιάζει με το χθες” (Ι. Λεμονής), “Η αγάπη μου ένα βράδυ” (Π. Μπουσουλόπουλος), “Ενα ξύπνημα μαζί σου” (Π. Μπουσουλόπουλος), στο EP “Dreams”(K.E.L.) της Santos Recordings, “2012 Live+Studio” (Χρ. Σαρλάνης) καθώς και σε πάρα πολλά singles (δισκογραφημένα ή ανεξάρτητα). Μερικές από τις συνεργασίες του περιλαμβάνουν την παιδική χορωδία του Δ. Τυπάλδου, τους Anima Corda, τον Δ. Μπαρμπαγάλα, τον Π. Μπουσουλόπουλο, τον Π. Παταγιάννη, τη Stefany Lo, τον Χρ. Σαρλάνη, τον Βασίλη Δήμα κ.α. Το 2012 ο Γιώργος Αβραμίδης μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη συνέθεσε το μουσικό θέμα της τελετής έναρξης του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΤΑΕ-KWON-DO νέων που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΜΕΤΣ τον Ιούνιο του 2012.

 

 

Νίκος Παπαδάκης (Μουσικός Παραγωγός, drummer)

Ο Νίκος Παπαδάκης σπούδασε Ναυτιλιακά & Μεταφορές στο London Metropolitan University. Παίζει κιθάρες ενώ σπούδασε τύμπανα με τον Ανδρέα Νιάκαρη. Η μουσική του διαδρομή ξεκινά από τη συμμετοχή του στους Forgotten Dream ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με διάφορα groups όπως οι IANOS, Ξωτικα κλπ, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύνθεση και την ενορχήστρωση τραγουδιών. Aυτόν τον καιρό εργάζεται σαν session μουσικός.

Ενδεικτικά, εχει συνεργαστεί με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Αντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση, Αλέκο Ζαζόπουλο, Γιώργο,Μαρίνη, Χάρη Κοστώπουλο, Κώστα Μπίγαλη, Μαρία Ιακώβου, Χάρη Ακριτίδη,Ελένη Καρουσάκη,Γιώργο Χατζάκη, Ειρήνη Μερκούρη, Κωνταντίνο Χριστοφόρου, Στάθη Ξένο, Σαμπρίνα, Γιώργο Δασκουλίδη, Σπύρο Σπυρακο, Πέτρο Ίμβριο, Χρήστο Κυπριανίδη, Ιωάννα Σεβοπούλου, Έλενα Γκρέκου, Μαρία Νομικού,Γιάννη Αποστολίδη,Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου Φρατζέσκα Μιχαήλ, Αποστόλη Μελή. Αυτόν τον καιρό συνεργάζεται με τον Βασίλη Δήμα.

en_USEnglish